DOBRA STVAR

Tražimo dobre ljude da zajedno napravimo - dobru stvar.

Dobra stvar je Pro Bono inicijativa koju potpisuje tim iz Metod Brands kreativne agencije, sa željom da naše znanje, umeće i vreme poklonimo jednoj organizaciji, udruženju ili pojedincu sa dobrom i plemenitom idejom.

Šta to tačno znači?

Ponekad je potrebno samo malo udruženih snaga i pomoći kako bi se dobra ideja razvila ili dobila podršku, dobar proizvod ili rešenje ugledali svetlost dana, sredstva ili potpisi prikupili, a to najčešće zavisi od toga kako ste ideju predstavili. Zato smo odlučili, da naše znanje i umeće, dugogodišnje iskustvo stečeno kroz rad sa velikim brojem domaćih i stranih klijenata –  stavimo na raspolaganje, za jedan dobar cilj. 

The most precious thing
I have to give is my time.

The most precious thing I have to give is my time.

Pomoći ćemo vam da ispričate vašu dobru priču i zainteresujete javnost za projekat.

Ukoliko vam je potrebna: kreativna ideja za kampanju, kreiranje kampanje ili kreativnog rešenja, vizuelni identitet projekta, dizajn pakovanja ili neki sličan alat komunikacije – pozivamo vas da se prijavite, podelite ili da nominujete nekoga kome bi ovakav vid podrške dobrodošao.

Pravila konkursa

Konkurs Dobra stvar otvoren je za sva udruženja građana, nevladine organizacije, startup organizacije, neformalna udruženja i pojedince.

Sve ideje su dobrodošle, ali prednost će imati projekti čiji ishod ima pozitivan uticaj na zajednicu ili sredinu i na dobrobit društva uopšte.

Način prijave

Prijave se vrše putem formulara od 3.10.2023 do 22.10.2023 u ponoć, a mi ćemo 30. oktobra na našem sajtu metodbrands.com i putem društvenih mreža objaviti koji projekat je izabran.  

Metod će za odabrani projekat, potpuno besplatno uraditi planirana sredstva komunikacije, koja su u prijavi navedena. 

Poziv za partnere
No act of kindness, however small is ever wasted.

Želja nam je da ovo postane tradicionalna, godišnja akcija, koja će prerasti u platformu.  Pozivamo sve zainteresovane medije, kompanije i organizacije da se pridruže i urade Dobru stvar. Nijedan gest i čin dobrote nije mali, a mi se nadamo da je ova inicijativa tek prva u nizu.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na dobrastvar@metodbrands.com

Don’t give to get.
Give to inspire others to give.

Don’t give to get.
Give to inspire others to give.